Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-08@01:05:16 GMT

دستگاه تناسلي مردان

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۹۲۰۳۲

دستگاه تناسلي مردان

خبرگزاري آريا -

دستگاه تناسلي مردان
دستگاه تناسلي مردان
موجودات زنده همگي قابليت توليد مثل دارند و همين موضوع عامل بقاي نسل آنهاست. دستگاه تناسلي به همين منظور در بدن موجودات زنده تعبيه شده است. دستگاه تناسلي تنها دستگاهي از بدن است که براي زندگي خود فرد حياتي نيست امّا وجود دستگاه تناسلي براي بقاي نسل لازم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در فرآيند توليد مثل انسان دو سلول جنسي يا گامت نقش دارند: گامت مردانه که اسپرم ناميده مي‌شود و گامت زنانه که تخمک نام دارد.
اسپرم توسط دستگاه تناسلي مردانه و تخمک توسط دستگاه تناسلي زنانه توليد مي‌شوند. اسپرم در حين فعاليت جنسي در اثر انزال از طريق آلت مردانه وارد دستگاه تناسلي زنانه مي‌شود. اسپرم از داخل واژن شنا کرده و وارد رحم مي‌شود و خود را به لوله‌هاي فالوپ يا لوله‌هاي رحمي مي‌رساند. تخمک نيز از تخمدان زن آزاد مي‌شود و وارد لوله هاي فالوپ مي شود. اسپرم و تخمک در اين محل با يکديگر برخورد مي کنند. اسپرم وارد تخمک مي شود و آنرا بارور مي کند و لقاح حاصل مي شود که نتيجة آن تشکيل سلول تخم است که مي‌تواند به يک نوزاد تبديل شود. بنابراين همکاري مرد و زن براي تشکيل تخم و در نتيجه حامله شدن زن لازم است. زن با وجود اينکه سلول تخم را تا بزرگ شدن و تبديل شدن به يک نوزاد کامل در درون رحم نگه مي‌دارد ولي همانطور که گفته شد براي باردار شدن نيازمند اسپرم مردانه است.

وظايف دستگاه تناسلي مردانه چيست ؟
وظيفة نهايي اجزاء مختلف دستگاه تناسلي مرد، توليد اسپرم است که آنرا به شکل مني تهيه مي‌‌کند و هنگام برقراري رابطة جنسي با جنس مخالف وارد دستگاه تناسلي زن مي‌کند تا بارداري اتفاق بيفتد. وظيفة ديگر دستگاه تناسلي مرد، توليد هورمون‌هاي مردانه است که براي بلوغ و ظاهر مردانه لازم است.
زمانيکه نوزاد پسر بدنيا مي‌آيد تمام قسمتهاي دستگاه تناسلي مردانه را دارد ولي تا رسيدن به زمان بلوغ اين دستگاه تناسلي فعاليت توليد مثلي ندارد. در زمان بلوغ در حدود سنين 14-10 سالگي هورمونهايي از غدد هيپوفيز -که در پايين مغز قرار دارد- ترشح مي‌شود که از طريق خون به بيضه‌ها مي‌رسد و آنها را وادار به توليد تستوسترون و اسپرم مي‌کند. با توليد تستوسترون تغييراتي در بدن اتفاق مي‌افتد. در حين بلوغ کيسة‌ بيضه‌ها بزرگ‌تر مي‌شوند، سپس آلت مردانه بزرگتر مي‌شود و غدد مني ساز و پروستات نيز رشد مي‌کنند.موهاي ناحية تناسلي و نيز موهاي صورت و زير بغل شروع به رشد مي‌کنند و به تدريج صداي مردانه جاي صداي بچه گانه را مي‌گيرد. در حين بلوغ پسران رشد قدي و وزني سريعي پيدا مي‌‌کنند و بدنشان عضلاني مي‌شود. زمانيکه پسري بالغ مي‌شود روزانه ميليونها اسپرم توليد مي‌کند. هر سلول اسپرم بسيار کوچک است در حد 0/05 ميلي‌متر است. اسپرم داخل بيضه‌ها توليد مي‌شود و از شکل يک سلول عادي تبديل به سلول داراي سر و دم شبيه يک بچه وزغ مي‌شود. مواد ژنتيکي در سر اسپرم قرار دارد. دم اسپرم متحرک است و اسپرم را در داخل اپي‌ديديم و بعدها در داخل دستگاه تناسلي زنانه به جلو مي‌راند. هر اسپرم پس از توليد در بيضه، حدود 6-4 هفته در داخل اپي‌ديديم مي‌ماند و بخشي از تکامل خود را در آن سپري مي کند و پس از آن وارد وازدفران مي‌شود. غدد مني ساز و پروستات مايع مني را به اسپرم اضافه مي‌کنند و مني بدينوسيله کامل مي‌شود.
با تحريک شدن جنسي مرد، آلت مردانه سفت و سخت مي‌شود، عضلات درون اعضاء جنسي منقبض ميشوند و بدينوسيله مايع مني از آلت مردانه به بيرون ريخته مي‌شود که به اين عمل انزال مي‌گويند. با هر انزال حدود 500 ميليون اسپرم از بدن خارج مي‌شود. در صورتيکه مايع مني درون دستگاه تناسلي زن ريخته شود، اسپرم از واژن به سمت بالا شروع به حرکت ميکند که دم اسپرم قابليت شنا کردن را به آن مي دهد. اسپرم از طريق دهانه رحم وارد رحم مي‌شود و از آنجا به لوله‌هاي رحمي (لوله‌هاي فالوپ) مي‌رسد. در صورتيکه اسپرم در زمانيکه تخمک از تخمدان زن آزاد شده باشد به آن برسد آنرا باردار مي‌کند. براي باردار کردن تخمک تنها يک اسپرم کافيست. در واقع با وارد شدن يک اسپرم به تخمک هيچ اسپرم ديگري نمي‌تواند به آن وارد شود و بارور شدن تخمک با محتويات ژنتيکي درون اسپرم انجام مي‌شود و حاملگي آغاز مي‌شود. سلول تخم حاصل شده شروع به رشد مي کند و تبديل به هزاران سلول مي‌شود و جنين را بوجود مي‌آورد. پس از 9 ماه جنين کامل مي‌شود و نوزاد متولد مي‌شود.

نقش مرد در توليد مثل:
ماهيت و اساس توليد مثل ترکيب ياخته هاي جنسي مذکر و مونث يعني پيوند اسپرم با تخمک است. پس وظيفه مهم دو جنس اين است که ياخته هاي جنسي لازم را توليد کنند.
وظيفه مرد نه تنها توليد اسپرم است، بلکه بايد آن را به جايي برساند که با سلولهاي جنسي مونث ترکيب شود.در انسان اندامهايي وجود دارند که در اثر تماس جسمي،(جنسي) اسپرم را به تخمک مي رسانند تا تخم بارور شود. چون وظيفه اسپرم رساني به واژن(مهبل) به عهده آلت تناسلي است.
مايع مني:
مايع مني به ماده اي گفته مي شود که در هنگام انزال از آلت تناسلي مرد خارج مي شود عنصر اصلي سازنده اين مايع اسپرم است.البته اين فرايند توسط غدد ديگر جنسي تکميل مي شود مثل پروستات و کيسه هاي مني.
بيضه ها:
اسپرم در بيضه ها که غدد جنسي مرد هستند ساخته مي شود.دو بيضه چپ و راست وجود دارد که هردو در محلي به کيسه بيضه مستقر هستند.اين کيسه در پشت آلت تناسلي مرد آويزان است.
آلت تناسلي مرد:
آلت تناسلي مرد وسيله اي است براي رساندن اسپرم(مني) به واژن زن براي بارور شدن.
آلت مرد از چند قسمت تشکيل شده است.1-قسمت تنه(شافت)،2-قسمت سر(که شامل سوراخي است براي خروج مني)
کل آلت تناسلي مردان هم با پوست شلي پوشانده شده است.پوست سر آلت تناسلي مردان به پوست حشفه موسوم است که در هنگام ختنه کردن برداشته مي شود.قسمت سر و زير آلت داراي رشته هاي عصبي مي باشند که فوق العاده نسبت به تحريکات جنسي حساس هستند.
نعوظ (شق شدگي) آلت تناسلي مردان
در حالت عادي آلت تناسلي مرد شل است و در جلوي کيسه هاي بيضه اويزان مي باشد.در جريان تحريکات و برانگيختگيهاي جنسي، جهت و ابعاد آلت مرد تغيير مي کند. در اين حالت آلت تناسلي مرد سفت و سخت مي شود و به اصطلاح عاميانه شق مي شود.علت اصلي سفت شدن آلت تناسلي مردان ورود خون به آلت مي باشد.
اندازه آلت مردانه:
اندازه آلت تناسلي مردانه چقدر است؟اضطراب در خصوص اندازه آلت تناسلي رشد آلت و اندازه آن نوعي تشويش و اضطراب در دوران نوجواني وجواني است.با وجود اينکه مردان مي دانند که اندازه آلت تناسلي از فردي به فرد ديگر متفاوت است اما اين افسانه دايمي و هميشگي وجود داشته و دارد که شجاعت جنسي وابسته به بزرگي آلت تناسلي است.اين در حالي است که رضايتمندي جنسي به چندين عامل وابسته است که اندازه آلت نقش تعيين کننده اي را در آن بازي نمي کند. بايد توجه داشت، بزرگي آلت معادل رضايتمندي کامل جنسي نيست.
چه چيزي اندازه آلت تناسلي مردان را تعيين مي کند؟
اندازه آلت تناسلي بر مبناي زمينه هاي ژنتيکي فرد تعيين مي شود. اندازه آلت تناسلي در طي بلوغ تغيير مي کند .رشد آلت بين سنين 10 تا 14 سالگي شروع مي شود، البته اين زمان در بعضي پسر بچه ها زودتر و بعضي ديرتر است.در ابتدا بيضه ها شروع به بزرگ شدن کرده و رويش موهاي تناسلي آغاز مي شود. رشد آلت ابتد ا در طول و سپس در قطر صورت مي گيرد.

اندازه آلت تناسلي مردان -در حالت عادي و غير نعوظي اندازه آلت تناسلي مردان حدود 7 تا 7.8 سانتيمتر است و قطر آلت تناسلي حدود 6.5 تا 7.2 سانتيمتر است.
ولي اندازه آلت تناسلي مردان در حالت نعوظ و شق شدن به 12.5 تا 16 سانتيمتر مي رسد.وقطر آن در همين حالت حدود 11.5 تا 13.5 سانتيمتر مي باشد.البته تمامي اين اندازها تقريبي هستند زيرا ابعاد آلت تناسلي در افراد مختلف متفاوت است.و ربطي به هيکل و اندام شخص ندارد.
منبع:،forum.iransalamat.com،fa.parsiteb.com


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۹۲۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استارت سرد خودروسازی

خودروسازان کشور اولین ماه از سال۱۴۰۳ را با افت فروش استارت زدند. غول‌های جاده مخصوص در فروردین امسال و نسبت به بازه زمانی مشابه سال قبل، ۲۴درصد افت تولید را تجربه کرده‌اند. به نظر می‌رسد انتظار برای اصلاح قیمت خودرو عامل اصلی سرمای تولید باشد.

به گزارش دنیای اقتصاد؛ سه خودروساز بزرگ کشور گزارش عملکرد خود در نخستین ماه امسال را به اطلاع سهامداران خود رساندند؛ گزارشی که نشان می‌دهد در بخش تولید دچار افت (نسبت به فروردین پارسال) شده‌اند. با بررسی کارنامه تولید خودروسازان بزرگ کشور در نخستین ماه امسال مشخص می‌شود که ایران خودرو و سایپا در افتتاحیه تولید ۱۴۰۳ چه کرده‌اند.

طبق آنچه در صورت‌های مالی سه خودروساز اصلی آمده، ایران‌خودرو، سایپا و پارس‌خودرو در مجموع حدود ۴۲‌هزار و ۴۰۰ دستگاه انواع خودروی سواری را در فروردین امسال تولید کرده اند. این در حالی است که در ماه مشابه پارسال مجموع تولید محصولات سواری آن‌ها حدود ۵۵‌هزار دستگاه بود؛ بنابراین غول‌های جاده مخصوص در ماه نخست امسال و نسبت به بازه زمانی مشابه سال قبل، ۲۴‌درصد افت تولید را تجربه کرده‌اند.

در این بین، بیشترین تیراژ نصیب ایران خودرویی‌ها شده که توانسته اند ۱۴‌هزار و ۲۰۴ دستگاه محصول را در فروردین تولید کنند. با این حال این میزان تولید سبب شده تا آبی‌های جاده مخصوص افت ۱۹ درصدی تولید را در بخش سواری نسبت به فروردین ۱۴۰۲ تجربه کنند. سایپایی‌ها نیز به کمک زیرمجموعه خود پارس خودرو، تولید بالغ بر ۱۹‌هزار دستگاهی را در ماه ابتدایی امسال ثبت کرده اند که نسبت به فروردین پارسال افت ۲۹ درصدی را نشان می‌دهد.

در حالت تفکیکی، سایپا تولید ۱۴‌هزار و ۲۰۴ دستگاهی در فروردین امسال داشته و این در حالی است که میزان تولید این شرکت در ماه مشابه پارسال ۱۹‌هزار و ۲۱ دستگاه بود؛ بنابراین دومین خودروساز بزرگ ایران بدون احتساب آمار پارس‌خودرو، افت تولید بالغ بر ۵‌هزار دستگاهی داشته است. پارس‌خودرو نیز که ۴ هزار و ۸۷۳ دستگاه تولید داشته، در مقایسه با فروردین پارسال افت تولید ۲‌هزار و ۷۹۰ دستگاهی داشته است.

افت تولید ۲۴ درصدی خودروسازان در فروردین در حالی است که طبق اعلام وزیر صمت، تولید خودرو در سال‌جاری باید ۱۵‌درصد افزایش یابد. با توجه به تولید بالغ بر یک‌میلیون و ۳۰۰‌هزار دستگاه خودرو در سال گذشته، رشد ۱۵ درصدی به معنای افزایش تیراژ خودرو تا یک‌میلیون و ۵۰۰‌هزار دستگاه است. وزارت صمت البته مشخص نکرده که قرار است چه تعداد از خودرو‌های تولیدی امسال سواری باشند، اما اگر همین ضریب ۱۵ درصدی را ملاک قرار دهیم، با توجه به تولید یک‌میلیون و ۱۳۳‌هزار دستگاه خودروی سواری در سال گذشته، تیراژ در این بخش باید به بالای یک‌میلیون و ۳۰۰‌هزار دستگاه برسد؛ بنابراین خودروسازان کشور (سه‌خودروساز اصلی به علاوه خصوصی‌ها) باید به طور متوسط ماهی حدودا ۱۱۰‌هزار دستگاه تولید داشته باشند. طبعا بار اصلی تولید بر دوش غول‌های جاده مخصوص است و باید منتظر ماند و دید در ماه‌های پس از فروردین چه آماری از خود به جا خواهند گذاشت.

خودروسازان بزرگ کشور سال گذشته نتوانستند برنامه تولید مدنظر وزارت صنعت، معدن و تجارت را عملی کنند، به نحوی که تنها ۶۵‌درصد از این برنامه محقق شد. برنامه تولید پارسال حداقل یک‌میلیون و ۷۰۰‌هزار دستگاه بود، بنابراین مشخص می‌شود که برنامه مدنظر صمت برای امسال افت حدودا ۲۰۰‌هزار دستگاهی خواهد داشت.

اما در کنار وعده رشد ۱۵ درصدی تولید، وزیر صمت هفته گذشته با حضور در ایران‌خودرو دیزل عنوان کرد که یک جهش اساسی در کمیت و کیفیت تولید اتقاق خواهد افتاد. به‌طور حتم این وعده وزیر بدون اصلاح قیمت خودرو همچون سال‌های گذشته تنها در حد وعده باقی خواهد ماند.

افت تولید ماهانه

اما بررسی آمار تولید خودروسازان در فروردین و مقایسه آن با ماه قبل –اسفند- نشان می‌دهد که تولید ماهانه آن‌ها نیز افت سنگینی داشته است. طبق آمار، خودروسازان در فروردین امسال و نسبت به اسفند پارسال ۲۹‌هزار دستگاه -معادل ۴۰ درصد- خودروی کمتری به تولید رسانده‌اند.

در حالت تفکیکی، ایران‌خودرو در فروردین امسال و نسبت به اسفند سال گذشته افت تولید ۲۰‌هزار و ۳۲۵ دستگاهی را به ثبت رسانده است.

سایپا نیز نسبت به اسفند ۶‌هزار و ۷۳۶ دستگاه خودروی کمتری را تولید کرده است. در نهایت، اما تولید ماهانه (فروردین به اسفند) پارس‌خودرو نیز افت ۲ هزار و ۶ دستگاهی داشته است. بخشی از این افت تولید می‌تواند به دلیل تعطیلات نوروزی باشد و خودروسازان معمولا و اگر به چالش خاصی برنخورند، این افت را در ماه‌های بعد جبران می‌کنند.

کارنامه تولید خودروسازان در فروردین

بنابر آمار منتشرشده در سایت کدال، ایران خودرو در فروردین امسال نیز بیشترین تولید خود را به مدل‌های پژو اختصاص داده است. این شرکت در بازه زمانی تحت بررسی، ۱۰‌هزار و ۸۰۵ دستگاه انواع پژو را تولید کرده است.

با توجه به تولید حدودا ۱۸‌هزار دستگاه خانواده پژو در فروردین پارسال، ایران خودرویی‌ها در تولید اعضای این خانواده افت حدود ۴۰ درصدی داشته اند. ایران‌خودرو در حال حاضر تنها پارس و ۲۰۷ را در قالب گروه پژو تولید می‌کند که به نظر می‌رسد پارس نیز چیزی به پایان عمر تولیدش باقی نمانده است (البته اگر سیاستگذار باز هم تصمیم به ادامه تولید آن نگیرد).

در بین دیگر محصولات ایران خودرو، گروه سورن تیراژ ۳‌هزار و ۲۳۷ دستگاهی را از خود به جا گذاشته است. ایران‌خودرو در صورت‌های مالی قبلی خود از نام «گروه سمند» استفاده می‌کرد، اما با توجه به اینکه این خودرو در حال حاضر تنها در مدل سورن به تولید می‌رسد، نام آن را به «گروه سورن» تغییر داده است.

با در نظر گرفتن تیراژ هزار و ۴۸۰ دستگاهی در فروردین سال گذشته، ایران‌خودرویی‌ها توانسته‌اند تولید در این گروه را ۲.۲ برابر کنند. این در حالی است که طبق آمار منتشره در سایت کدال، دنا فروردین امسال را با افت تولید نسبت به ماه مشابه پارسال پشت سر گذاشته است.

ایران‌خودرو اعلام کرده که در فروردین امسال ۴‌هزار و ۷۸۸ دستگاه دنا را به تولید رسانده است. با توجه به تولید ۵‌هزار و ۳۸۹ دستگاهی دنا در فروردین پارسال، ۱۱‌درصد افت تولید به نام این خودرو به ثبت رسیده است. دنا معمولا روندی رو به رشد در تولید طی این سال‌ها داشته و مشخص نیست چرا در نخستین ماه امسال و با وجود تقاضای بالا برای آن، تولید نقطه به نقطه‌اش کاهش یافته است.

دیگر محصول ایران خودرو به نام رانا که چندان با افت تولید غریبه نیست، نخستین ماه امسال را با رشد پشت سر گذاشته است. طبق اعلام ایران‌خودرو به بورس، تا پایان فروردین امسال ۹۶۰ دستگاه رانا در این شرکت به تولید رسیده است. این در حالی است که ایران‌خودرویی‌ها در فروردین پارسال حتی یک‌دستگاه رانا را نیز به تولید نرسانده بودند؛ بنابراین آبی‌های جاده مخصوص به نوعی افت تولید در دنا را با رشد تیراژ رانا جبران کرده‌اند.

از رانا که بگذریم، ایران خودرو محصولی چینی به نام هایما نیز دارد که تولید آن در فروردین امسال و نسبت به ماه مشابه پارسال افتی سنگین را تجربه کرده است. طبق آمار، ایران خودرویی‌ها در سال گذشته، هزار و ۱۴ دستگاه هایما را در سایت خراسان خود تولید کرده بودند، حال آنکه کل تولید این خودرو در نخستین ماه سال‌جاری تنها ۶ دستگاه بوده است. با توجه به این آمار، هایما لقب کم‌تیراژترین محصول ایران‌خودرو را در فروردین به خود اختصاص داده است.

سری هم به تارا بزنیم؛ خودرویی که به نوعی مدل ایرانی پژو ۳۰۱ به شمار می‌رود و در دو مدل دستی و اتومات به تولید می‌رسد. طبق آمار منتشره در کدال، ایران خودرو در فروردین امسال ۲‌هزار و ۳۷۶ دستگاه تارا تولید کرده است. این خودروساز در فروردین پارسال ۲‌هزار و ۵۴۷ دستگاه از این محصول را به تولید رسانده بود؛ بنابراین تولید تارا در نخستین ماه امسال و نسبت به بازه زمانی مشابه سال گذشته افت ۱۷۱ دستگاهی را نشان می‌دهد.

از ایران خودرو بگذریم و به سراغ گروه سایپا برویم؛ دومین خودروساز بزرگ کشور که بیشترین حجم از سبد محصولاتش در فروردین امسال به خانواده ایکس ۲۰۰ (تیبا، کوئیک و ساینا) اختصاص داشته است. طبق آمار منتشره در کدال، سایپا در تولید این گروه خودرویی آمار ۱۰‌هزار و ۸۷۳ دستگاهی را طی فروردین به جا گذاشته است.

با توجه به تولید ۱۶‌هزار و ۱۲۰ دستگاهی این گروه خودرویی در ماه نخست پارسال، تیراژ خانواده ایکس ۲۰۰ حدود ۳۳‌درصد افت کرده است.

در بازه زمانی تحت بررسی، سایپا توانسته ۳ هزار و ۳۳۱ دستگاه شاهین را به تولید برساند. این در حالی است که طی فروردین سال گذشته تیراژ شاهین ۲ هزار و ۹۰۱ دستگاه بود. با این حساب، تولید شاهین افت ۴۳۰ دستگاهی را نسبت به ماه مشابه پارسال تجربه کرده است. سایپا در فروردین امسال و مانند ماه نخست پارسال، آریای اتومات را به تولید نرسانده است.

از سایپا به پارس خودرو برویم؛ سومین خودروساز بزرگ کشور که در فروردین امسال سهند و گروه Q۲۰۰ را به تولید رسانده است. طبق گزارش ارسالی به بورس، گروه Q۲۰۰ سایپا تولید ۴‌هزار و ۸۷۱ دستگاهی در فروردین امسال داشته که با توجه به ماه مشابه سال گذشته با تولید ۴ هزار و ۴۲۴ دستگاهی، از رشد ۴۴۷ دستگاهی حکایت دارد.

پارس‌خودرو، اما در حالی حتی یک دستگاه کوئیک معمولی دنده‌ای را در فروردین امسال تولید نکرده که در ماه مشابه پارسال، ۳ هزار و ۲۳۹ دستگاه از این محصول را به تولید رسانده بود. در نهایت، اما پارس‌خودرو در ماه ابتدایی امسال تنها دو دستگاه سهند را به تولید رسانده است. سهند محصول جدید پارس‌خودرو به شمار می‌رود که در فروردین پارسال هنوز وارد خط تولید این شرکت نشده بود.

دیگر خبرها

  • بانکی پور سند روابط جنسی مردان ترکیه با زنان پُرشمار را منتشر کرد | عدد یاد شده به چه معناست؟ +لینک منبع
  • تولید سلنیوم آلی و رقیق‌کننده اسپرم با مصرف دامی در کشور
  • آیفون تاشو و مک بوک جدید در راه بازار
  • آیفون تاشو به زودی روی خط تولید قرار می‌گیرد/ عکس
  • تولید خودرو در نخستین ماه بهار افت کرد
  • قول وزیر صمت، اجرا نشد/ تولید خودرو در فروردین امسال نسبت به فروردین پارسال کم شد
  • آزارهای جنسی در هالیوود + موشن گرافیک
  • استارت سرد خودروسازی
  • رازهای خوش تیپی مردان
  • (ویدیو) در ترکیه به طور متوسط هر مرد با ۱۵ زن شریک جنسی است و بعضی تا ۵۰ زن