Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران ناز»
2024-05-07@14:16:36 GMT

بهترین راه بزرگ کردن آلت تناسلی مردان

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۴۸۴۷۰

بهترین راه بزرگ کردن آلت تناسلی مردان

بهترین راه بزرگ کردن آلت تناسلی مردان

 

بسیاری از مردان بابت سایز و قد آلت تناسلی خود نگرانیهایی دارند و تصور میکنند طول آلت آنها به اندازه کافی نیست ! این افراد برای بزرگ کردن آلت تناسلی خود دست به امتحان عملهای جراحی مختلف و استفاده از داروها و روشهای متفاوت فیزیکی میزنند . به احتمال زیاد آلت تناسلی شما خوب است و اندازه ای طبیعی دارد ولی اگر در مورد افزایش سایز و روش های بزرگ کردن آلت تناسلی کنجکاو هستید چند گزینه دردناک و البته گران قیمت پیش رو دارید که برخی از آن ها از سوی متخصصین تضمین شده هم نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

موثرترین روش بزرگ کردن آلت تناسلی کدام است؟

 

 

مردان اغلب تصور می کنند آلت تناسلیشان خیلی کوچک است. که البته باید بدانید که این مسئله کاملا طبیعی بوده و اغلب مردان چنین نگرانی ای را دارند.متاسفانه تصور غلطی که توسط فیلم های غیراخلاقی رواج پیدا کرده است این است که برای لذت بردن از رابطه جنسی باید آلت بزرگی داشته باشید. ولی این تصور کاملا اشتباه است.

 

در مطالعه ای که در سال 2017 نشان داد که ترکیبی از بوسه های عمیق، تحریک ناحیه تناسلی و رابطه دهانی بیشتر و بهتر از دخول می تواند یک زن را به ارگاسم برساند.

 

به احتمال زیاد آلت تناسلی شما خوب است و اندازه ای طبیعی دارد ولی اگر در مورد افزایش سایز و روش های بزرگ کردن آلت تناسلی کنجکاو هستید چند گزینه دردناک و البته گران قیمت پیش رو دارید که برخی از آن ها از سوی متخصصین تضمین شده هم نیستند.

 

در این مقاله روش هایی که در حال حاضر برای بزرگ شدن آلت تناسلی مورد استفاده قرار می گیرد را به ترتیب از بدترین روش تا روش هایی که درد و ناراحتی کمتری دارند را به ترتیب با شما در میان می گذاریم.

 

دکتر جیمز الیست Dr. James Elist ، جراحی در لس آنجلس ادعا می کند که تنها جراح جهان است که با استفاده از ایمپلت سیلیکونی می تواند طول و ابعاد آلت تناسلی را افزایش دهد.

 

الیست ادعا می کند که با این جراحی می تواند 1.5 اینج طول و 2.5 اینچ دور آلت نناسلی را افزایش دهد و در حال حاضر 1300 ایمپلنت جاگذاری کرده است. مشکل این روش قیمت 13 هزار دلاری جراحی و خطر عفونت یا شکستگی ایمپلنت است.

 

برخی جراحان می توانند با با برش یک رباط، طول آلت تناسلی مردان را افزایش دهند. این کار کمک می کند آلت تناسلی بیشتر به سمت بیرون متمایل شود. البته این جراحی ممکن است با خطرات جدی از جمله ایجاد بافت اسکار و نعوظ دردناک ، عفونت یا از دست دادن حساسیت و عملکرد همراه باشد.به علاوه هزینه آن 9 هزار دلار است و مطالعات نشان داده است که در این روش تقریبا نیم اینچ به اندازه طول آلت تناسلی اضافه می شود که بسیار کمتر از انتظارات بیمار است.

 

با استفاده از این روش جراحان ، چربی بدن خود فرد را با لیپوساکشن liposuction خارج کرده و با استفاده از سرنگ به بدنه آلت تناسلی تزریق کنند. در این روش احتمالا افزایش طول حدود  1 اینچی در طول و دور آلت تناسلی را تجربه خواهید کرد. نتیجه آن دائمی نیست و بعد از مدتی به اندازه اولیه باز خواهید گشت. البته این روش هم با عوارضی همراه است.

 

در یکی از موارد ثبت شده بیماری 30 ساله بعد از این جراحی به خاطر منتقل شدن چربی از آلت تناسلی به بافت ریه بر اثر عدم توانایی تنفس از دنیا رفت.

 

بزرگ کردن آلت تناسلی، تزریق پلاسمای غلیظ غنی از پلاکت  PRP یک روش نسبتا جدید است که در آن پلاسمای غنی از پلاکت خودتان را به آلت تناسلی تزریق می کنند که با تحریک جریان خون باعث بزرگ تر شدن آلت می شود. در حال حاضر تحقیقات کافی برای اثر گذاری بلند مدت این روش وجود ندارد.

 

بزرگ کردن آلت تناسلی، استفاده از دستگاه های کشنده یا extenders

 

دستگاه های کشنده وسایلی هستند که مردان در طول روز می توانند زیر لباس خود بپوشند تا به تدریج آلت تناسلی را بکشند.

 

برخی از کارشناسان معتقدند این دستگاه ها ممکن است موثر باشند ولی سایر متخصصین معتقدند که استفاده از این دستگاه ها ارزش ناراحتی و حساسیت های احتمالی در آینده را ندارد.

 

تحقیقاتی که در این زمینه انجام شده جواب محکمی ارائه نکردند به علاوه این که استفاده از این دستگاه ها در طول روز روی حساس ترین قسمت بدن به هیچ عنوان راحت نیست.

 

 

منبع: ایران ناز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irannaz.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران ناز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۴۸۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت کاروان ایران برای پارالمپیک/ ۳۸ سهمیه و مسافران منتظر!

به گزارش خبرنگار مهر، کاروان ورزش ایران برای بازی های پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس زمانی شکل گرفت که تیم ملی والیبال نشسته مردان ایران ازحضور در مسابقات ۲۰۲۲ قهرمانی جهان اسلوونی و قهرمانی در آن رقابت ها، اولین سهمیه ورزش جانبازان وتوان یابان ایران برای این بازی ها را کسب کرد.

گلبال هم آخرین رشته ای بود که وارد این کاروان شد. البته سهمیه تیم ملی گلبال ایران آبان سال گذشته با قهرمانی در مسابقات آسیا پاسفیک به دست آمد اما همین چند روز پیش بود که مسئولان کمیته ملی پارالمپیک بر اساس بررسی های انجام شده در راستای سیاست کیفی گرایی خود، با اعزام این تیم به پاریس موافقت کردند.پ

بدین ترتیب گلبال به عنوان دومین رشته تیمی وارد کاروان ورزش ایران شد در حالیکه پیش از آن ورش جانبازان و توان یابان ایران در سایر رشته ها صاحب سهمیه های انفرادی شده بودند.

ترکیب کاروان ایران برای المپیک پاریس تا به امروز: ۳۸ سهمیه شامل ۲۵ سهمیه مردان و ۱۳ سهمیه بانوان در ۸ رشته

۳۸ سهمیه در ۸ رشته

در مجموع تا به امروز ۳۸ سهمیه بازی های پارالمپیک پاریس از آنِ ورزش جانبازان وتوان یابان ایران شده است. این سهمیه ها در ۸ رشته پارادوومیدانی، پاراتیراندازی، پاراتیروکمان، پاراشنا و پاراتکواندو (انفرادی) و والیبال نشسته و گلبال (تیمی) به دست آمده است.

از مجموع این سهمیه ها، ۲۵ سهمیه در بخش مردان و ۱۳ سهیمه در بخش بانوان است.

وضعیت کاروان ایران برای حضور در بازی های پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس به این شرح است:

پارادوومیدانی

* تعداد سهمیه های کسب شده: ۱۶ سهمیه (۳ سهمیه دربخش بانوان و ۱۳ سهمیه در بخش مردان)
* رویداد توزیع سهمیه: مسابقات ۲۰۲۲ قهرمانی جهان - فرانسه
* ورزشکاران موفق در کسب سهمیه: مهدی اولاد ( ۲ سهمیه پرتاب وزنه و دیسک)، علی پیروج ( نیزه)، سجاد نیک پرست (نیزه)، سعید افروز (نیزه)، علیرضا مختاری (وزنه)، رشید مسجدی (وزنه)، الناز دارابیان (دیسک)، الهام صالحی (وزنه)، هاشمیه متقیان _نیزه)، امان اله پاپی (نیزه)، امیر خسروانی (پرش طول)، علی اصغر جوانمردی (وزنه) یاسین خسروانی (وزنه) هادی کائیدی (وزنه) سجاد محمدیان (وزنه) و صادق بیت سیاح (نیزه)

پاراتیراندازی

* تعداد سهمیه های کسب شده: ۶ سهمیه (۵ سهمیه در بخش بانوان و یک سهمیه در بخش مردان)
* رویداد توزیع سهمیه: مسابقات جهانی ۲۰۲۲ امارات و بازی های آسیایی ۲۰۲۲ هانگژو
* ورزشکاران موفق در کسب سهمیه: نسرین شاهیP۲، زهرا غلامزاده R۹ و سید محمد رضا میرشفیعیP۴ ( امارات) همراه با فائزه احمدیP۴ ، ساره جوانمردی P۲، رقیه شجاعیR۲ (هانگژو)

پاراتیروکمان

* تعداد سهمیه های کسب شده: ۷ سهمیه (۳ سهمیه در بخش بانوان و ۴ سهمیه در بخش مردان)
* رویداد توزیع سهمیه: مسابقات جهانی ۲۰۲۲ امارات و تورنمنت انتخابی جهان
* ورزشکاران موفق در کسب سهمیه: هادی نوری، علی سینا منشازاده، فرزانه عسگری و مریم یاورپور (کامپوند) محمد رضا عرب عامری و سمیه رحیمی (ریکرو)- (امارات)، غلامرضا رحیمی (ریکرو) - (تورنمنت جهانی)

پاراتکواندو
* تعداد سهمیه های کسب شده: ۵ سهمیه (۲ سهمیه در بخش بانوان و ۳ سهمیه در بخش مردان)
* رویداد توزیع سهمیه: رنکینگ جهانی و انتخابی منطقه آسیا
* ورزشکاران موفق در کسب سهمیه: سعید صادقیان پور (۶۳- کیلو)، علیرضا بخت ( ۸۰- کیلو)، حامد حق شناس ( ۸۰+ کیلو)، مریم عبداله پور ( ۴۷- کیلو) - (رنکینگ)، آیلار جامی(۵۲کیلو) -(انتخابی منطقه آسیا)

پاراشنا

* تعداد سهمیه های کسب شده: ۲ سهمیه (هر دو سهمیه در بخش مردان)
* رویداد توزیع سهمیه: رنکینگ جهانی
* ورزشکاران موفق در کسب سهمیه: شاهین ایزدیار و سینا ضیغمی نژاد

والیبال نشسته

* تعداد سهمیه های کسب شده: یک سهمیه تیمی
* رویداد توزیع سهمیه: مسابقات ۲۰۲۲ قهرمانی جهانی بوسنی
* ورزشکاران موفق در کسب سهمیه: تیم ملی مردان

گلبال

* تعداد سهمیه های کسب شده: یک سهمیه تیمی
* رویداد توزیع سهمیه:مسابقات ۲۰۲۳ قهرمانی اسیا پاسفیک - هانگژو
* ورزشکاران موفق در کسب سهمیه: تیم ملی مردان

به جز پاروزنه برداری و پاراتنیس روی میز، سهمیه پارالمپیک در سایر رشته ها به کشور اختصاص پیدا می کنه نه ورزشکار

مسافران منتظر در کاروان پارالمپیک

به گزارش خبرنگار مهر، بر خلاف المپیک و شیوه توزیع سهمیه برای این بازی ها، سهمیه های توزیعی برای بازی های پارالمپیک به کشور اختصاص پیدا می کند نه ورزشکار؛ در واقع تنها در دو رشته پاراوزنه برداری و پاراتنیس روی میز است که ورزشکار صاحب سهمیه می شود. در سایر رشته سهمیه از طریق ورزشکار برای کشور ثبت می شود. همین مسئله وضعیت ورزشکاران صاحب سهمیه برای اعزام را مبهم کرده است.

در رشته های والیبال نشسته و گلبال که ترکیب تیم اعزامی باید از طریق سرمربی و براساس فهرست اولیه اعلام شده، مشخص شود. در سایر رشته ها هم ارزیابی مسئولان بر مبنای رکوردگیری ها یا عملکرد در مسابقات مختلف، مبنای تعیین ورزشکار اعزامی قرار می گیرد. چه بسا ورزشکاری با وجود کسب سهمیه نتواند مجوز اعزام بگیرد و ورزشکاری که اصلا در کسب سهمیه نقشی نداشته، جایگزین او در ترکیب کاروان ایران شود.

سهمیه های جدید پشت درِ کاروان پارالمپیک

هفدهمین دوره بازی های پارالمپیک ۸ تا ۱۷ شهریور در پاریس برگزار می شود. در فاصله چهار ماهه تا این بازی ها، ورزش جانبازان و توان یابان ایران فرصت دارد تا در رشته هایی مانند پاراوزنه برداری صاحب سهمیه های جدید شود. در پارادوومیدانی هم احتمال کسب سهمیه دوباره وجود دارد. در پاراکانو و پاراجودو هم سهمیه هایی حاصل شده که هنوز اعلام رسمی نشده است اما می توان روی آنها برای اضافه شدن به ترکیب کاروان ایران حساب کرد.

در این میان بسکتبال با ویلچر مردان و والیبال نشسته بانوان هم رشته هایی بودند که امید به کسب سهمیه تیمی در مورد آنها وجود داشت اما تیم های اعزامی ایران به میادین انتخابی نتوانستند از فرصت، استفاده لازم برای پارالمپیکی شدن را ببرند.

کد خبر 6094199 زینب حاجی حسینی

دیگر خبرها

  • ۱۰ دلیل برای بی خوابی در زنان | یک زن چقدر به خواب نیاز دارد؟
  • چهارمین قهرمانی متوالی مردان رویینگ دانشگاه آزاد در لیگ برتر 
  • (عکس) قوی‌ترین مردان ایران در مراسم افتتاحیه کارخانه هادی چوپان
  • قوی‌ترین مردان ایران در مراسم افتتاحیه کارخانه هادی چوپان (عکس)
  • در فوتبال ایران، مردان فحاشی می‌کنند اما زنان‌ محروم می‌شوند!
  • رازهای خوش تیپی مردان
  • قوی‌ترین مردان ایران در مراسم افتتاح کارخانه هادی چوپان + عکس
  • تیم ملی پاراکانو ایران عازم مجارستان شد
  • تیم ملی پاراکانو عازم مسابقات قهرمانی جهان شد
  • وضعیت کاروان ایران برای پارالمپیک/ ۳۸ سهمیه و مسافران منتظر!