Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-07@23:45:52 GMT

آيا بزرگ کردن آلت تناسلي مردان ممکن است؟

تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۵۵۲۴۳۱

خبرگزاري آريا -

آيا بزرگ کردن آلت تناسلي مردان ممکن است؟
بسياري از مردان به اشتباه فکر مي‌کنند آلت تناسلي‌شان کوچک است، در حالي‌که در اغلب موارد اين چنين نيست و اندازه آلت تناسلي آنها در حد عادي قرار دارد. طول ميانگين آلت تناسلي نعوظ کرده 10 تا 15 سانتي‌متر است. اندازه آلت تناسلي در حالت شل ممکن است تفاوت بيشتري ميان مردان داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منظور اين است که آلت تناسلي مردي که در حالت شل شده به ظاهر اندازه بزرگتري دارد، ممکن است در حالت نعوظ خيلي بزرگتر نشود و بر عکس آلت تناسلي کوچک در حالت شل شده، ممکن است در حين نعوظ بسيار بزرگتر شود.

مشکل دوم در برخي از مردان اين است با وجود اينکه اندازه‌گيري نشان دهد که اندازه آلتشان طبيعي است، همچنان از کوچک بودن آن احساس ناراحتي مي‌کنند، در اين صورت ممکن است يک تشخيص روانپزشکي مطرح باشد: «اختلال بدشکل‌انگاري آلت تناسلي». يک بررسي اخير نشان ‌مي‌دهد که اکثريت مرداني که به دنبال جراحي براي بزرگ کردن آلت تناسلي هستند، به اين عارضه مبتلا هستند. اين افراد اغلب از نتيجه عمل کمترين رضايت را دارند.

-- شيوه‌هاي تبليغ‌شده
1. پمپ خلا: يکي ار روش‌هاي معمولي است که براي بزرگ کردن آلت تبليغ مي‌شود. مرد آلت تناسلي‌اش را به درون استوانه‌اي فرو مي‌برد که به پمپي متصل است که هوا را مي‌مکد. خلائي که به اين ترتيب به وجود مي‌آيد، خون بيشتري را به درون آلت مي‌کشد و آن را به حالت راست‌کرده و اندکي بزرگ‌تر در مي‌آورد. بعد با قراردادن يک حلقه سفت در انتهاي آلت مانند يک تورنيکه از خروج خون از آلت جلوگيري مي‌شود.
در واقع پمپ‌هاي خلا يک استفاده پزشکي واقعي دارند: کمک کردن به مردان دچار اختلال نعوظ يا راست شدن آلت، اما اين پمپ‌ها اثري مداوم بر اندازه آلت ندارند. هنگامي که حلقه برداشته شود، طول آلت به حالت عادي باز مي‌گردد. اين پمپ‌ها عوارضي هم ممکن است ايجاد کنند از جمله اختلال نعوظ گذرا، تاول پوستي، کبودي، پاره شدن رگ‌هاي خوني و تغيير رنگ و ضخيم شدن پوست. حلقه‌ نبايد بيشتر از 20 تا 30 دقيقه به دور آلت انداخته شود، چرا که استفاده طولاني‌تر آن ممکن است در نهايت به آسيب بافتي آلت منجر شود.
2. ورزش، وزنه و ساير وسايل: اول از همه بايد بدانيد که با انجام ورزش نمي‌‌توان آلت تناسلي را مثلا مانند عضلات جلوي بازو حجيم کرد. آلت تناسلي يک عضله نيست. همچنين وسايلي در بازار عرضه مي‌‌شود که با متصل شدن به آلت گاهي تا 8 ساعت در روز آن را تحت کشش قرار مي‌دهند. خطرات اين روش‌ها شامل احتمال پارگي بافتي، آسيب به رگ‌ها و خونريزي و ساير مشکلات است.

3. قرص‌ها، مکمل‌ها و کرم‌ها: انواعي از کرم‌هاي حاوي داروهاي گياهي گوناگون از يوهيمبين ( که گاهي به نام وياگراي گياهي تبليغ مي‌شود)، جين‌سينگ و غيره نيز براي بزرگ کردن آلت فروخته مي‌شوند. اين فراورده‌ها نيز هيچ اثري بر اندازه آلت ندارند.
-- جراحي بزرگ کردن آلت تناسلي
جراحي بر خلاف روش‌هاي ذکر شده در بالا مي‌تواند آلت را بزرگ کند، اما جراحي هم خطرات خاص خودش رادارد و نتايج آن ممکن است مطابق انتظارات فرد نباشد.يک بررسي در سال 2006 نشان داد که جراحي به طور ميانگين کمتر از 2.5 سانتي‌متر مي‌تواند طول آلت را افزايش دهد.

دو روش اصلي براي بزرگ کردن آلت وجود دارد:
1) بريدن رباط متصل کننده آلت به استخوان لگن بعد تحت کشش قرار دادن روزانه آلت.
2) برداشتن چربي از ساير نقاط بدن و تزريق آن به درون آلت براي حجيم کردن آن. اين عمل جراحي عوارض خاص خود را دارند و ممکن است در نهايت فرد از نتيجه راضي نباشد.
يک بررسي در اروپا نشان داد از 42 مردي که اين اعمال را انجام داند، تنها 35 درصدشان از نتيجه عمل راضي بودند و 50 درصد اين مردان خواستار جراحي مجدد بودند.
منبع : هفته نامه سپيد
سيمرغ


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۵۲۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فعالیت نخستین ماهواره اندازه‌گیری باران

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، به گفته اداره هواشناسی چین، نخستین ماهواره این کشور دز حوزه اندازه گیری بارش که در مدار کم ارتفاع زمین مستقر شده، روز چهارشنبه رسماً مورد بهره برداری قرار گرفت.

ماهواره مذکور که با نام فنگیون۳جی شناخته می‌شود، آورییل سال گذشته به مدار پرتاب شد و هدف از ارسال آن تحقیقات اقلیم شناسی، بارش و پایش سیستماتیک بارش باران و وضعیت آب و هوا مطرح شد. این ماهواره می‌تواند اطلاعات ساختاری سه بعدی از بارش در مناطق با عرض‌های جغرافیایی متوسط ​​و پایین ارائه دهد.

پرتاب موفقیت‌آمیز این ماهواره، چین را به تنها کشوری تبدیل کرد که به طور همزمان چهار ماهواره هواشناسی غیرنظامی را در مدار نزدیک زمین، صبح، ظهر، بعدظهر و مسیر‌های شیبدار مداری را پوشش می‌دهد.

چن لین، معاون طراح سیستم زمینی این ماهواره در مصاحبه با گروه رسانه‌ای چین گفت: مشاهده جهانی بارش، به ویژه مشاهده ساختار سه بعدی، همیشه یک مشکل دشوار در تشخیص هواشناسی بوده که اکنون این معضل با ارسال ماهواره اندازه‌گیری بارش برطرف شده است.

این ماهواره شش ماه پیش، در اکتبر سال گذشته میلادی عملیات آزمایشی خود را به پایان رساند. به گفته دانشمندان، در طول عملیات آزمایشی، سیستم ماهواره به طور پایدار فعال بوده و سکوی ماهواره، بار حمل و نقل و اندازه گیری و کنترل ماهواره همگی در شرایط عادی خود قرار داشتند و چهار شاخص ارزیابی، یعنی دریافت داده‌ها، پردازش داده‌ها، توزیع محصول و بایگانی داده‌ها، همه استاندارد‌ها را به طور کامل اجرا کرده‌اند.

به گفته چین، ماهواره مذکور نه تنها پشتیبانی قوی و قدرتمندی برای تضمین خدمات آب و هوا و رویداد‌های دیگر ارائه کرده، بلکه برای نظارت بر بلایای جهانی مانند سیل در پاکستان، بارندگی شدید در برزیل و حتی بارندگی‌سیل‌آسای اخیر یمن کاربرد داشته است.

 این ماهواره و سایر ماهواره‌های با این مشخصه و به طورکلی سیستم ماهواره هواشناسی فنگیون، به طور مستقل توسط چین توسعه یافته و از زمان پرتاب نهستین ماهواره هواشناسی در سال ۱۹۸۸، در مجموع ۲۱ ماهواره هواشناسی فنگیون از دو نسل و چهار نوع با موفقیت ارسال شده است که هنوز ۹ فروند از آنها در مدار هستند.

برهمین اساس، با سال‌ها تلاش، ماهواره‌های هواشناسی فنگیون به سطح پیشرفته بین المللی رسیده‌اند و برخی از فناوری‌های آنها در جهان پیشرو هستند.

چین درواقع نخستین ماهواره اندازه گیری باران را به عنوان بخشی ازفعالیت در حوزه سیستم ماهواره‌های پایش به مدار زمین ارسال کرده و این ماهواره با استفاده از دو تکنولوژی اصلی که در آن به کار گرفته شده می‌تواند دفتی که برای سنجش میزان بارش باران احتیاج دارد را تامین و رقم آن را ارائه کند. استفاده از تکنولوژی‌های راداری امکان اندازه گیری مستقل از فصل، نوع باران و نوع بافت زمین را فراهم می‌کند.

این ماهواره طی مدتی که در مدار کم‌ارتفاع زمین مسنقر است، داده‌های مرتبط با باران را طی مجموعه‌ای پایدار از برنامه‌های ماهواره‌های ارتباطی و تکامل تصویرسازی زمین ارائه می‌دهد. این اطلاعات در شناسایی و پیش بینی سیلاب، خشکسالی‌ها و دیگر آسیب‌های زیست محیطی که مربوط به باران هستند، بسیار موثر است و اهمیت دارند. چین با ارتقاء روش‌های اندازه گیری باران و توسعه فناوری‌های مرتبط، چین به دنبال بهبود عملکرد پیش بینی باران و افزایش کارایی منابع آبی است و بدین طریق یک قدم مهم در توسعه فضای ماهواره‌ای و پیشرفت‌های علمی و فناوری خود در زمینه اندازه گیری و پیش بینی باران برداشته است. این اقدام نشان از تعهد چین به حفظ محیط زیست و توسعه پایدار است و می‌توان از آن برای جامعه بین‌المللی نمونه‌ای از همکاری و تعهد به مقوله محیط زیست و تغییرات آب یاد کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تصاویر بارش تگرگ به اندازه یک نارگیل!
  • معمای علیت معکوس/ اگر آینده بر گذشته تاثیر گذارد!
  • چند نوع تست لاستیک وجود دارد؟
  • آغاز فعالیت نخستین ماهواره اندازه‌گیری باران
  • استقلال در 10 سال به اندازه 30 سال مدیرعامل عوض کرد
  • در این سیاره سرعت باد مثل سرعت «گلوله» است
  • ۷ چیزی که فقط افرادی که در خانواده ای با روابط سمی بزرگ شده اند درکشان می کنند
  • در فوتبال ایران، مردان فحاشی می‌کنند اما زنان‌ محروم می‌شوند!
  • فقط افرادی که در خانواده‌ای سمی بزرگ شده‌اند این ۷ مورد را درک می‌کنند
  • ثبت آلودگی هوا در برخی شهرهای خوزستان